BLIV EN DEL AF VORES SMAGEPANEL

Alle kan blive en del af vores smagepanel, og være med til at præge retningen for Thy Whisky de næste mange år.

ANSØG

Alle kan ansøge om at være med i smagepanelet. Men der er kun 40 pladser per gang. Vi udvælger bredt blandt alle ansøgere.

FØRSTE SMAGEPANEL samles d. 9. marts 2023

Første gang skal vi evaluere nogle af vores tidligere frigivelser.

Hvad virkede dengang? Hvad kan vi gøre anderledes fremover? Som deltager modtager du fire samples af whisky.

Der er 40 pladser denne første gang. Vi udvælger deltagerne bredt ud fra alle ansøgere.

Er du ikke heldig at være med denne gang, får du chancen igen næste gang. Det er gratis at være med, men har du ikke mulighed for at hente dine samples, beder vi dig betale portoen for at sende dem.

Få svar på dine spørgsmål

Det kræver ingen særlige kvalifikationer eller ekspertviden.

Vi udvælger panelet, så det bliver så bredt repræsenteret som muligt. Alle møder foregår online på dansk og engelsk.

Når du ansøger, beder vi dig derfor svare på et par spørgsmål.

Vi udvælger panelet bredt blandt alle ansøgere. Er du ikke heldig at være med denne gang, får du chancen igen næste gang.

Ja, de samples vi sammen skal smage og evaluere, laver vi gratis til jer.

Du kan komme forbi vores butik og hente dine samples. Vil du gerne have dem tilsendt, beder vi dig betale portoen herfor.

Du skal ansøge om en plads senest 20. februar 2023.

Vi skriver en mail til de 40 heldige deltagere i smagepanelet kort tid efter ansøgningsfristen den 20. februar 2023. Bliver du ikke udvalgt, har du chancen igen næste gang smagepanelet træder sammen.

Vi skal bruge jeres holdning, jeres viden og jeres smagsløg. Derfor får smagepanelet karakter af en samtale. Derfor skal vi være en rimelig sluttet flok.

Geografi er ingen hindring. Alt det kræver at være med er internetadgang - alle møder er nemlig digitale.

Helt ærligt. Vi ved det ikke. Men nok i hvert fald 3-4 gange det næste års tid.

En ny, ny begyndelse

Hele tiden på vej.
- I 2010 fyldte vi de to første tønder.
- I 2019 åbnede vi vores nye Single Estate Whisky destilleri.
- I 2024-2025 aner vi endnu en ny begyndelse for Thy Whisky.

Vores øgede produktion siden 2019 betyder nemlig, at der kommer en tid, hvor Thy Whisky tappes i lidt større mængder, hvor vi kan nå bredere ud i Danmark og resten af verden.

Det glæder vi os til. Men det må
ikke forhastes. Vi skal stadig et par år frem, før vi rigtigt kommer til at kunne tappe de nye, større årgange.

Smagepanelet skal hjælpe os på denne vej.