Fadandel med Imperial-byg (Udsolgt)

4.500,00 DKK

Nu er det igen muligt, at blive fadejer her hos Thy Whisky, og samtidig skabe sine helt egne unikke økologiske whisky og få adgang til vores fadejerdage.

Vi værner om de gamle nordiske sorter – ikke fordi de er gamle, men fordi de kan noget, de moderne ikke kan. Imperial-byggen er én af dem. Den egner sig fortrinligt til økologisk dyrkning, og så smager den godt. Nu destillerer vi Imperial igen, og det skal naturligvis i vores næste andelsfade.

Andelsfadene er vores egne ex-rye fade, som netop er blevet tømt til frigivelsen af Spelt-Rye. Ex-Rye fadene egner sig rigtig godt til single malt whisky: En stor del af de bitre tanniner er væk, men der er stadig masser af sødme og smag fra egetræet kombineret med aflejringer fra det komplekse og krydrede Spelt-Rye destillat.

Når vi kan bruge vores egne fade har vi fuld sporbarhed ikke bare på vores korn, men også på fadet, som vi ved har været behandlet økologisk fra start til slut. Det er en milepæl for os, som vi meget gerne vil dele med jer.

Til ære for nogle af vores første fade med Imperial-destillatet, som vi fyldte for 6-7 år siden, har vi også fundet et enkelt 100 liters ex-oloroso sherry fad frem til sherryelskerne.

Du vælger selv hvilket fad du vil have, og ligemeget hvilket fad du vælger, kan du følge whiskyens udvikling undervejs. Du får en sample af den new-make, vi sammen fylder på fadet og hvert år inviterer vi til fadejer-dag her på gården. Her kan du smage hvordan fadet udvikler sig, samtidig tager vi en fadprøve til dig. Efter de tre års lagring tapper vi dine flasker på fadstyrke, præcis som det lå på fadet.

Opdatering: Imperial-byggen er populær. Alle andele på ex-rye fadene er væk, og også oloroso-fadet har hurtigt fundet nye ejermænd. Derfor har vi frigivet et ekstra oloroso-fad til fadandele.

Opdatering, 12. januar: Vi har nu fyldt fadene, men du kan stadig sikre dig en af de sidste andele på oloroso-fad nr 252.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Med andelen sikrer du dig en af andelene af enten et 100 liters ex-sherryfad eller et 64 liters Thy Whisky ex-rye fad. Fadet blev fyldt d. 12. januar.

Andelen inkluderer:
– Certifikat som bevis på din anpart
– 5 liter økologisk new-make, 63.5 % vol.
– Påfyldning på dit fad
– Lagring i tre år frem til aftapning. Vi gør status undervejs.
– Aftapning, flaskning og etiketering af den færdige whisky .
– Invitation til fadfyldning og fadejerdage så længe vi har dit fad her
– Tre fadprøver, så du kan følge med i udviklingen.
– Alle forsikringer, punktafgifter og moms.

Andelen inkluderer ikke:
Fadet efter endt aftapning.

Betingelser for køb af fadandel

Yderligere information

Fad

Ex Oloroso, Ex Spelt-Rye