Fadandel – Bøg og Pedro Ximenez

DKK 4.500

Det er tid til nye fadandele. Vi har udvalgt et par 1st-fill Pedro Ximenez sherry-fade på 120 liter. Dem fylder vi med et destillat lavet på bøgerøget malt. Fadene skal lagre i tre år inden de tappes på flaske. Kombinationen af sherry-fade og vores bøgerøgede malt udråbte Jim Murray i foråret til Europas bedste, og vi tror på at PX-fadene kan give en utrolig smagfuld whisky.

Du kan følge whiskyens udvikling undervejs. Hvert år inviterer vi til fadejer-dag. Her kan du smage hvordan fadet udvikler sig, samtidig tager vi en fadprøve til dig. Efter de tre års lagring tapper vi dine flasker økologisk whisky på fadstyrke, præcis som whiskyen lå på fadet.

Fadene (tre i alt, 72 andele) fyldes søndag d. 19. januar kl 13-15, hvor vi holder årets første faderdag.

Opdatering d. 5. december 2019: Det gik stærkt. På under 24 timer blev alle andele til de første tre fade fordelt. Vi er utroligt glade for al den entutiasme og støtte vi oplever. Vi har fundet en enkelt fad ekstra frem, så der er fire fade i alt. Når de er fordelt har vi desværre ikke flere.

Opdatering d. 7. december 2019: Alle andele til de fire fade er nu solgt og fordelt. Vi glæder os til at fylde fadene i starten af det nye år. Er du interesseret i en fadandel, vil vi opfordre dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her skriver vi ud når vi har nye fadandele.

KORN:Odyssey Byg
MALT:Bøgerøget
FAD:1st-fill Ex-PX, 120 liter
DYRKET AF:Gyrup, Denmark
ALDER:3 år
VOLUME
5 liter/andel
ALKOHOL
63,5 % vol

Ikke på lager

Beskrivelse

Med andelen sikrer du dig en af andelene af et 120 liters ex-PX fad, som fyldes med destillat af bøgerøget malt. Fadet skal lagre i tre år. Fadene bliver fyldt d. 19. januar 2020.

Andelen inkluderer:
– Certifikat som bevis på din anpart
– 5 liter økologisk new-make, 63.5 % vol.
– Forventet 8 flasker whisky, tappet på fadstyrke.
– Påfyldning på dit fad.
– Lagring i tre år frem til aftapning.
– Aftapning, flaskning og etiketering af den færdige whisky .
– Invitation til fadfyldning og fadejerdage så længe vi har dit fad her
– Tre fadprøver, så du kan følge med i udviklingen.
– Alle forsikringer, punktafgifter og moms.

Fadandelen indkluderer ikke:
Fadet efter endt lagring

Betingelser for fadandele