Din andel af 100 liters Thy Whisky ex-sherry fad

DKK 4.500

Bliv medejer af et Thy Whisky-fad og skab din egen økologiske danske single malt whisky. Vær med når vi fylder fadet, følg udviklingen, og nyd resultatet med dine egne flasker Thy Whisky, når vi tapper fadet efter tre år.

Vores eget malteri er i fulde omdrejninger, og den færdige whisky er derfor for første gang både dyrket og maltet her på gården. Det synes vi, at I skal være en del af. Samtidig har vi netop fået en ny sending lækre oloroso fade hjem fra Andalusien, et af disse udbyder vi nu til fadandele.

Fadet er et 100 liters first-fill sherryfad, som tidligere har indeholdt oloroso sherry.  Det vil vi gerne invitere jer med på, og udbyder det derfor som fadandele.

Destillatet er brygget på vores odyssey pale malt, fremstillet af vores egen odyssey-byg dyrket på Gyrup. Den brygges helt friskmaltet, direkte fra malteriet. Malten er lys, og med en rig maltsmag, som minder om nødder og ristet korn.

Du kan følge whiskyens udvikling undervejs. Vi fylder sammen fadet, og du får en sample af den new-make som vi sammen fylder på fadet. Hvert år inviterer vi til fadejer-dag her på gården. Her kan du smage hvordan fadet udvikler sig, samtidig tager vi en fadprøve til dig.

Efter de tre års lagring tapper vi dine flasker på fadstyrke, præcis som det lå på fadet.
Vi forventer otte flasker på fadstyrke for hver andel på fem liter.

Opdatering 24.07.18: Knap fik vi sat fadet til salg før det var solgt. Vi ved at der er flere som gerne vil være med i denne omgang. Derfor har vi sat et ekstra fad (Nr. 215) på fadejerlisten.
Opdatering 25.07.18: Det går stærkt, to fade væk på 24 timer. Flere vil gerne være med, og vi tilføjer derfor andele for et sidste fad (Nr 216).

 

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Med andelen sikrer du dig en af 20 andele af vores 100 liters ex-sherryfad.
Fadet fyldes d. 1. september.

Andelen inkluderer:
– Certifikat som bevis på din anpart
– 5 liter økologisk new-make, 63.5 % vol.
– Påfyldning på 100 liters first-fill ex-oloroso sherry fad
– Lagring i tre år frem til aftapning.
– Aftapning, flaskning og etiketering af den færdige whisky .
– Invitation til fadfyldning og fadejerdage så længe vi har dit fad her
– Tre fadprøver, så du kan følge med i udviklingen.
– Alle forsikringer, punktafgifter og moms.

Andelen inkluderer ikke:
Fadet efter endt aftapning.

Betingelser for køb af fadandel