Thy Whisky No. 12 – Kornmod

DKK 1.000

‘Kornmod’ er navnet på vores korneksperimenter. Lavet på korn som er genoplivet fra dvale i den Nordiske Genbank, opformeret og dyrket økologisk på vores marker. Denne første frigivelse, er lavet på en kombination af den gamle danske kornsort Langelandsbyg og den moderne økologiske sort Evergreen. Den gamle sort tilfører en frisk syrlighed og sødme som fra nyhøstet korn og frisk ensileret kløvergræs og et lille snert af salt og lakridsrod. Det er en meget karakterfuld whisky, af fire fade, som virkeligt skilte sig ud, da vi smagte os igennem et udvalg fra vores whiskylager.

Whiskyen har lagret på en kombination af first fill bourbon barrels samt oloroso sherryfade. Fadene har skabt et sammensurium af søde noter af vinøs sherry, rosiner og abrikoser, vanilje og akaciehonning, som brydes af tanniner fra egetræet og smelter sammen med destillatets karakter.

KORN: Langeland og Evergreen byg
MALT: Pale malt
FAD: Ex-Bourbon, Ex-Oloroso sherry
DYRKET AF: Gyrup, 56.891°N 8.428°E
DESTILLERET: Mar 2017
TAPPET: Apr 2020
ALDER: 3 år
ANTAL: 1486 flasker
VOLUME
50 cl.
ALKOHOL
52,5 % vol

 

Udsolgt. Det gik stærkt da vi frigav vores 12. single malt. Der er allerede efter en times tid udsolgt her på siden. De sidste flasker gemmer vi til stalddøren her på gården og så er der forhåbentligt stadig flasker at finde hos vores forhandlere.

Ikke på lager

Kategorier: ,