Single Malts

Klassiske Single Malts lavet på byggen af vores marker. Lagret på gamle bourbon- og sherry-fade

Fjordboen

Vores sherry-fad lagrede whisky. Vi laver vores whisky på slægtsgården Gyrup i Thy. Midt imellem de stormblæste Vesterhavsklitter og de bløde enge ned mod Limfjorden. Omgivet af hawboere, præget af sandet og Vesterhavet, og fjordboere rundet af de blidere enge mod øst.

Denne er til fjordboerne. Mildnet af sødmen og vinen fra gamle sherryfade. Lidt som dem, livskraftig og blid på samme tid.

Bøg

En helt unik whisky, lavet af malt røget på bøgetræ. Den klassiske whiskyrøg er tørverøg. Vi har eksperimenteret og fundet vores egen. Ved at ryge malten på bøgetræ får vi en anderledes og delikat røgaroma i whiskyen. Præget af bålrøg og lakridsnoter. Vi lagrer whiskyen på både bourbon- og sherryfade, så hver frigivelse er unik. Men fælles er den helt særlige bøgerøg.

Skabt til ære for skaberne af Thys plantager, som skiller havets vælde fra fjordens ynde. Nyd den en stille stund når vestenvinden viser tænder.

Special releases

Ikke al whisky kan sættes i bås. Nogle gange er et fad anderledes. Nogle gange har vi bare fået en god idé. Nogle gange prøver vi endnu en gammel kornsort, en anden røg, et fad-eksperiment eller også er et destillat bare helt særligt.

Igennem tiden har vi frigivet whisky som ikke er som de andre. Hver er unik og ofte i et meget lille oplag.

Young Spirits

Her udfordrer vi konvensionerne. Leger med markens korn og lagrer på nye fade. Resultaterne er ikke nødvendigvis whisky, men helt deres egne.

Rug og Spelt

Vores bud på en nordisk fortolkning  af den amerikanske Rye whiskey. Her møder gårdens avl af nordisk svedjerug og urhveden spelt et par nye egetræsfade. Svedjerugens krydrede smag, speltens blødhed og egetræets fylde sætter hver deres præg på denne spiritus. Det er ikke en whisky i klassisk forstand, men helt sin egen.

Drik den neat, eller i din favorit cocktail, fx en nordisk mantattan.

New Spirits

Thy New Spirits

Den nordiske hvide rom. Vores new spirits er destilleret særligt til at blive drukket i cocktails. En spiritus lavet udelukkende på økologisk korn fra vores marker i Thy. Maltet, brygget og destilleret for at skabe en rund og korn-fyldig spiritus med stor smag af malt og byg.

New Spirits er en cocktail-blender. Brug den som alternativ til den hvide rom, whiskyen eller vodkaen. For eksempel en white russian med vores egen Gyrup Gårdmælk.

Skab egen whisky-historie

Fadandele

Bliv medejer af et Thy Whisky-fad og skab din egen økologiske danske single malt whisky. Vær med når vi fylder fadet, følg udviklingen, og nyd resultatet med dine egne flasker Thy Whisky, når vi tapper fadet efter tre år.

Du kan følge whiskyens udvikling undervejs. Vi fylder sammen fadet, og du får en sample af den new-make som vi sammen fylder på fadet. Hvert år inviterer vi til fadejer-dag her på gården. Her kan du smage hvordan fadet udvikler sig, samtidig tager vi en fadprøve til dig.