Cookie- og privatlivspolitik

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Thy Whisky ApS
Gyrupvej 14
7752 Snedsted
Telefon: 2275 4819
CVR: 38978640
Email: info@thy-whisky.dk

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning). Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang omfatter:

– Nødvendige cookies hjælper med at få hjemmesiden til at fungere. De kan  aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og så vi kan huske hvilke varer du har lagt i kurven I webshoppen. Det kræver også en nødvendig cookie, når vi benytter Queue-IT til at lave en kø funktion i forbindelse med vores frigivelser, eller når vi bruger Mailmunch til at håndtere dit tilmelding til vores nyhedsbrev. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies
– Statistik cookies hjælper os til at lave en bedre hjemmeside. Vi videresender ikke data til eksterne databehandlere, men vi gemmer selv informationer om dit besøg, for at blive bedre til at forstå forstå, hvordan de du interagerer med vores hjemmeside. Alt indsamles og rapporteres anonymt.
– Vi benytter os ikke af marketingcookies, som har til hensigt at vise dig annoncer på tværs af websider.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller bestiller en ordre i vores webshop, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, for eksempel i forbindelse med en ordre på webshoppen eller ved tilmelding til vores nyhedsbrev informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Formål
Oplysningerne bruges til at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares indtil vi ikke længere har brug for dataen. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

– Data som danner webstatistik til at optimere brugen af websitet slettes efter 14 måneder.
– Data som stammer fra køb af varer eller service på hjemmesiden slettes efter 24 måneder.
– Data som stammer fra køb af fadandele eller hele fade opbevares så længe det pågældende fad er i vores varetægt, plus 12 måneder.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til statistik og optimering af hjemmesiden.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, som en del af vores logistikken for vores webshop. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi har indgået databehandlingsaftale med disse, som forpligter dem til at overholde den gældende lovgivning.

Har du tilkendegivet at du ønsker at modtage nyhedsbrev fra os videregiver vi personlige oplysninger, herunder dit navn og emailaddresse til den pågældende eksterne databehandler. Vi har ligeledes databehandlingsaftale med dette firma, forpligter dem til udelukkende at behandle oplysningerne på vores vegne og ikke anvende dem til egne formål. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev i bunden af de e-mails vi udsender.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Webshop

Vi indsamler information om dig gennem bestillingsprocessen på vores webshop.

Informationer som vi samler og gemmer
Når du besøger vores webshop, vil vi spore:
• Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
• Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
• Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

Hvilke medarbejdere der har adgang
Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os.
Fx har administratorer såvel som medejere adgang til:
Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes, og
Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse.

Vi har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Betalinger
Vores betaling foregår via tredjeparten Quickpay. Når betaling behandles vil noget data blive videregivet til Quickpay, for at de sikkert kan gennemføre ordren. Dette inkluderer kreditkortoplysninger. Vi har databehandlingsaftale med Quickpay, som sikrer at denne data kun benyttes til at gennemføre betalingen. Intet andet.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@thy-whisky.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.