Økologisk gårdbutik og smagerum

Besøg et af verdens få single estate destillerier. Se hvordan vi laver vores whisky og smag den sammen med os i vores whiskylager.

Du er altid velkommen i vores gårdbutik og smagerum. Her kan du købe et smagesæt med forskellige whiskyer, og nyde dem i den gamle hestestald mens du nyder synet og duften af de fyldte fade.

I butikken finder du foruden whisky også et bredt udvalg af de varer vi laver af gårdens råvarer. Du finder altid et par frisktappede specialøl lavet på vores malt, thyboost af vores mælk og røget kølle af vores ungdyr. I fryseren har vi bøffer, udskæringer og burgerbøffer fra vores dyr på marken.

Smagesæt

Køb et smagebræt med tre whiskyer og lidt malt i butikken og nyd den i vores smagerum.

Åbningstider

Alle hverdage kl 12.30-16.00
Første lørdag i måneden kl 12.30-16.00

Find os her

Gyrupvej 14, Sønderhå7752 Snedsted

Telefon: 22754819
Email: info@thy-whisky.dk

Rundvisninger og smagninger

Til vores populære rundvisninger og whiskysmagninger kommer du hele vejen rundt om vores whisky, og får mættet sanserne i dufte og smage.

Vi holder rundvisning og whiskysmagning
- hver torsdag
- første lørdag i måneden
- alle hverdage i sommerferien (2022: Uge 26-32).

Under besøget vil du se vores landbrug, og hvordan vi dyrker vores korn, hvordan vi malter det og forvandler årets høst til gyldne dråber whisky i destilleriet. Til slut sætter vi os i fadlageret i den gamle hestestald for at smage på fire forskellige smagsprøver, en øl lavet på vores malt og lidt andre specialiteter lavet på gårdens råvarer.

Smagningen inkluderer:
- fire smagsprøver på whisky og spiritus.
- et glas øl, lavet på vores eget malt.
- smagsprøver på specialiteter fra gården.

Pris: 200 kr per person (100 kr per person uden whiskysmagning)

Børn u. 15 år deltager gratis ved ledsagelse af voksne

Hunde og andre kæledyr er velkomne på gården. De kan luftes i snor inden og efter rundvisningen, men må ikke være med på selve rundvisningen i vores fødevareproduktion. Vi har selv en hund, Albus, på gården. Han går frit rundt.

Gavekort:

I samarbejde med Truestory tilbyder vi gavekort til vores rundvisninger og whiskysmagninger. En oplagt gaveidé synes vi selv. Vælg selv om du vil printe gavekortet selv, eller få det tilsendt i en flot gaveæske direkte til juletræet eller gavebordet.

Køb gavekort

Overnatning:

Kombiner din rundvisning og whiskysmagning med en overnatning og en lokal middag hos nogle af de bedste overnatningssteder i Thy. Vi samarbejder med disse hoteller om pakker med whiskysmagning, middag og overnatning:

Hotel Thingaaard

Hotel Thisted

Aldershvile 17, B&B

Stenbjerg Kro

Men de er ikke de eneste gode steder at overnatte i Thy. Se VisitThy's oversigt

Private rundvisninger og smagninger

Vi arrangerer gerne private rundvisninger og smagninger for små og større grupper på vores gård og destilleri.

– Varighed: 1-2 timer
– Smagning med 4 unikke samples af whisky og spiritus
– 200 kr. per person (Minimum 2.500 kr i alt)

Vi kan også tage vores historier og whisky med til dig, overalt i Danmark.

Kontakt os på info@thy-whisky.dk eller ring til Andreas på (+45) 22754819 for forespørgsler og mere information. Andre ønsker? Spørg, vi skræddersyer gerne et event for jer. Priser er eksklusiv transport fra Thy.