Selvom telefoncentralens sidste velinformerede damer for længst er gået på pension – jamen så breder snakken sig alligevel forbavsende rask i Thy! For bedst som vi gik og puttede med vores lille whiskyeksperiment, så må det jo have været lidt af en offentlig hemmelighed, hvad vi gik og rodede med.

I hvert fald har det ikke kun været de aller nærmeste, der har spurgt om det gyldne fluidum på tønden kunne købes – eller måske endda reserveres på forhånd. Så derfor fik vi lavet et fint certifikat (så har I da i det mindste fået lidt for pengene) til alle jer, som har vist os den store tillid at investere i en (formodentlig) dejlig flaske Thy Whisky på forhånd.

Og nu er der altså allerede udstedt 80 certifikater, før den første flaske overhovedet er tappet. Så det er med lige dele præstationsangst og forventningsfryd, vi ser frem til, at I om få dage kan smage lidt af alle de gode intentioner, vi sammen på Gyrup og Nordisk Brænderi har prøvet at lægge i dette vores første forsøg udi tilvirkningen af en nordvestjysk whisky.